Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

reparatii usi termopan

reparatii termopane In general usile termopan indiferent daca sunt din pvc ,aluminiu sau lemn stratificat sunt mult mai solicitate decat o fereastra, si asta datorita dimensiunii si greutatii geamului cat si al traficului desfasurat. Explicatiile privind repararea usilor termopan vine din vasta noastra experienta privind reparatiile usilor confectionate din PVC,ALUMINIU SAU LEMN.
Pentru a evita dereglarea si nefunctionarea corespunzatoare a usilor termopan noi va oferim un pachet de servicii pentru intretinerea si repararea tamplariei din casa sau sediul firmei dvs. acest pachet contine urmatoarele operatiuni:

  • reglarea usilor pentru a nu mai lovi sau freca de piesele de inchidere a usii
  • inlocuirea accesoriilor indiferent ca e vorba de broasca, balamale, butuc sau manere
  • inlocuirea garniturilor daca necesita acest lucru sau ungere cu solutii speciale concepute pentru prelungirea vietii celor existente.
In continuare va vom prezenta cauze care pot duce la defectarea unei usi termopan,usi din lemn sau chiar a unei usi metalice.

Neefectuarea la timp a reviziei a usilor termopan si fortarea incuietorii[broastei] a butucului, aceasta fortare fiind provocata de lasarea usii [decalarea]datorata multor factori cum ar fi :caldura usa se dilata atingand in piesele de inchidere[blocatori] temperaturile scazute sub 0 grade contracta materialul din care este confectionata usa[aluminiu,pvc,lemn stratificat] precum si traficul intens desfasurat pe usa termopan.

O alta cauza pentru care usile termopan au nevoie de reparatii sunt folosirea lor incorecta ,la usile care au o inchidere multipunct[inchidere in 5 puncte] cei mai multi utilizatori nu ridica manerul[sildul]usii pana la capat astfel nu se face cursa completa a ispanioletei cu broasca si forteaza cu cheia inchiderea usi ducand la reparatiia acesteia sau chiar inlocuirea totala a feroneriei ce alcatuieste sistemul de inchidere al usi.

O alta cauza o prezinta balamalele ,care neintretinute la o anumita perioada de timp se pot bloca sau chiar rupe ducand la neplaceri sau accidente. Noi echipa servicii-reparatii-termopane.com va stam la dispozitie pentru orice problema survenita la usile,ferestrele sau orice fel de reparatie aveti nevoie la termopanele dvs 24-24 7zile din 7 in BUCURESTI si sectoarele 1,2,3,4,5,6 sau Ilfov.

Executam reparatii usi termopan,deblocari usi termopan,reparatii usi termopan balcon,reparatii usi termopan exterioare din pvc si aluminiu cartierele Dorobanti,Baneasa,Pipera,Floreasca,Obor,Colentina,Stefan cel Mare,Soseaua Iancului,Calea Mosilor,Dristor,Balta Alba,Titan,Vitan,Unirii,Calea Vacaresti,Berceni,Aparatorii Patriei,Soseaua Oltenitei,Tineretului,Timpuri Noi,Brancoveanu,Eroii Revolutiei,Giulesti,Drumul Taberei,Militari,Crangasi,Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea, Cotroceni.

Executam reparatii usi termopan,deblocari usi termopan,reparatii usi termopan balcon,reparatii usi termopan exterioare din pvc si aluminiu si in Corbeanca,Comuna Berceni,Buftea,Mogosoaia,Pipera,Otopeni,Dragomoiresti,Cernica,Tunari si Popesti Leordeni.