Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

reparatii tamplarie pvc, aluminiu

si lemn

reparatii usi metalice Echipa servicii-reparatii-termopane.com formata din profesionisti cu o experienta de peste 15 ani executa service ,reparatii la termopanele dumneavoastra indiferent daca sunt confectionate din pvc sau aluminiu . Nu ezitati sa ne contactati la numarul afisat in site sau ne puteti trimite un e-mail pentru a ne comunica problemele aparute la termopanele dvs.

Serviciile prestate de noi sunt urmatoarele:

  • reparatii balamale sau inlocuire
  • etansare fereastra sau usa prin inlocuirea garniturilor
  • reglaje usa sau fereastra daca acestea lovesc sau ating in sistemul care le actioneaza
  • modificari feronerie din simpla deschidere in deschidere oscilobatanta
  • reparatii manere sau inlocuire totala
  • efectuarea gaurilor de drenaj[picuratori] daca tamplaria nu a avut de la montajul acesteia
  • reparatii rulouri si jaluzele exterioare
  • reparatii feronerie sau accesorii ce formeaza sistemul de deschidere al usii sau ferestrei
Pentru alt gen de reparatii care nu au fost enumerate in prezentarea de mai sus contactatine la 0727511834.

Noi echipa servicii-reparatii-termopane.com va stam la dispozitie pentru orice problema survenita la usile,ferestrele sau orice fel de reparatie aveti nevoie la termopanele dvs 24-24 7zile din 7 in BUCURESTI si sectoarele 1,2,3,4,5,6 sau Ilfov.

Executam reparatii usi termopan,deblocari usi termopan,reparatii usi termopan balcon,reparatii usi termopan exterioare din pvc si aluminiu cartierele Dorobanti,Baneasa,Pipera,Floreasca,Obor,Colentina,Stefan cel Mare,Soseaua Iancului,Calea Mosilor,Dristor,Balta Alba,Titan,Vitan,Unirii,Calea Vacaresti,Berceni,Aparatorii Patriei,Soseaua Oltenitei,Tineretului,Timpuri Noi,Brancoveanu,Eroii Revolutiei,Giulesti,Drumul Taberei,Militari,Crangasi,Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea, Cotroceni.

Executam reparatii usi termopan,deblocari usi termopan,reparatii usi termopan balcon,reparatii usi termopan exterioare din pvc si aluminiu si in Corbeanca,Comuna Berceni,Buftea,Mogosoaia,Pipera,Otopeni,Dragomoiresti,Cernica,Tunari si Popesti Leordeni. Executam reparatii usi confectionate din fier forjat sau teava rectangulara.Sudam balamale rupte sau desprinse din sudura.Sudura elemente porti sau inlocuire cu unele noi. Revopsim portile sau usile afectate de vreme sau alte cauze.